Philips HU4813 ilmankostutin

Takaa sisäilman ihanteellisen ilmankosteuden.
149,00 € (sis. alv)

Hengitä helpommin Philips 2000 -ilmankostutinsarjan avulla. NanoCloud-tekniikka levittää 99 % vähemmän bakteereita* johtaviin ultraäänikostuttimiin verrattuna ja estää märät jäljet ja pölyn*. Ihanteellinen makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen.

Hygieeninen ja luonnollinen haihdutus takaa optimaalisen suorituskyvyn. Ilmankostuttimen läpi kulkee kuivaa ilmaa, johon lisätään vesihöyryä, joten ilmankostutin vapauttaa enemmän kosteaa ilmaa ympäristöön. NanoCloud-tekniikka hyödyntää luonnollista haihdutusprosessia, jossa kuiva ilma imetään sisään, siihen lisätään vesimolekyylejä ja kostutettu ilma vapautetaan huoneilmaan. Ilmankostuttimen 360 asteen muotoilu jakaa kostutetun ilman tasaisesti ympäri huonetta eikä aiheuta märkiä jälkiä lattialle tai pinnoille. NanoCloud-tekniikka vähentää myös mineraalien leviämistä ilmaan, joten huonekaluihin ja muille pinnoille ei synny pölyä.

Kun vesi on haihtunut, vesimolekyylit ovat niin pieniä, että ihmissilmä ei erota vesihöyryä. Minimaalisen kokonsa ansiosta vesimolekyylit eivät myöskään pysty levittämään ilmaan bakteereita. Laboratoriotutkimuksemme vahvistaa, että NanoCloud-tekniikka levittää 99 % vähemmän bakteereita johtaviin ultraäänikostuttimiin verrattuna. Ilmankostuttimen kuuman veden tai lämpimän höyryn aiheuttamien palovammojen riski on pieni. NanoCloud-tekniikka ei kuumenne vettä, joten kuuman veden tai lämpimän höyryn aiheuttamien palovammojen riskiä ei ole. Ylläpidä tasainen ilmankosteustaso automaattisilla asetuksilla. Ilmankosteuden tavoitetasoksi voi valita joko 40 %, 50 % tai 60 %. Ilmankostutin käynnistyy tai sammuu automaattisesti, jotta haluttu kosteustaso saavutetaan.

Älykkään ilmankosteuden tunnistimen ansiosta laite säätelee ilmankosteustasoa tarkasti, ja reaaliaikainen numeerinen näyttö ilmoittaa huoneen ilmankosteustason. Yötilassa ilmankostutin toimii alhaisimmalla käyttöäänitasolla ja kaikki valot on sammutettu nopeusasetusta lukuun ottamatta. Tämän asetuksen avulla voit ylläpitää haluamasi kosteustason yön aikana. Kun ajastin on käytössä, ilmankostutin toimii määritetyn ajan ja sammuu automaattisesti sen jälkeen. Valittavissa on 1, 4 tai 8 tunnin asetus. Vesisäiliön voi täyttää kannusta tai vesihanasta. Max-merkki osoittaa selvästi, kuinka täyteen säiliön voi täyttää. Kun vesisäiliö tyhjenee, ilmankostutin sammuu automaattisesti ja sen näytössä näkyy kehotus lisätä vettä. Pyöreä ja minimalistinen muotoilu helpottaa puhdistamista. Tässä ilmankostuttimessa ei ole lämpölevyä, joten kalkinpoisto ei ole tarpeen. Philips-ilmankostuttimessa on kolme tuuletinnopeutta, ja sen kostutusteho suurimmalla asetuksella on 300 ml/h. Ilmankostutin sopii hyvin keskikokoisiin, enintään 44 m2:n huoneisiin.

  • Kostutusteho: 300 ml/h
  • Huoneen koko: 44 m²
  • Ääniteho: 34 dB (A)
  • Johdon pituus: 1,6 m
  • Jännite: 220 V
  • Vesisäiliö: 2 l
  • Ilmankostuttimen kostutussuodatimen käyttöikä: kolme kuukautta
  • Tuulettimen nopeus: Yötila, automaattitila
  • Tuotteen mitat (P x L x K): 249*249*339 mm


Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä:

AEG, Asus, Bosch, Braun, Canon, Doro, Electrolux, Finlux, Fujitsu, Helkama, HP, JVC, Kenwood, LG, Levono, Maxcom, Miele, Moccamaster, OBH-Nordica, Olympus, Nokia, Philips, Panasonic, Rosenlew, Samsung, Savo, Siemens, Sony, Upo, TCL, Volta ja Whirlpool.