UPO R6601

Upo jääkaappi on hinta/laatusuhteessaan todellinen löytö!
599,00 € (sis. alv)

Ionisaattori, eli elektroninen ilmanpuhdistaja, joka tulee vakiovarusteena, pitää jääkaapin ilman raikkaana ja puhtaana. Ionisointijärjestelmä poistaa epäpuhtaudet ja pölyhiukkaset jääkaapin ilmasta parantaen näin ilman laatua ja vähentäen pölyn määrää, millä puolestaan on antibakteerinen vaikutus. Ionizer poistaa 95 % bakteereista ja pitää ruoan tuoreena jopa 10 päivää. Lisäksi ionisaattori suodattaa tehokkaasti hajuja, joten ruoka-aineiden tuoksut eivät sekoitu keskenään. Ionisaattori on täysin huoltovapaa. 

Täydellinen Fresh Zone-laatikko. Se on jääkaapin tai yhdistelmäkaapin alimmassa ja viileimmässä osassa, jossa lämpötila on 2–3 °C alhaisempi kuin muualla jääkaapissa. Näin hedelmien, vihannesten ja lihan tuoreus, aromit, väri ja laatu säilyvät huomattavasti pidempään.

Jääkaapissa on ainutlaatuiset hissihyllyt, jotka muunneltavuutensa ansiosta helpottavat käyttöä. Led-valo takaa parhaan näkyvyyden koko kaappiin. Energialuokka kukkaroasäästävä A+. Täydellinen kaluste-istuvuus 600 leveään kaapistoon tai vapaastiseisovaksi.

Energialuokka A+
Korkeus (cm) 185
Leveys (cm) 59.6
Syvyys (cm) 64
Paino (kg) 75

Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä:

AEG, Asus, Bosch, Braun, Canon, Doro, Electrolux, Finlux, Fujitsu, Helkama, HP, JVC, Kenwood, LG, Levono, Maxcom, Miele, Moccamaster, OBH-Nordica, Olympus, Nokia, Philips, Panasonic, Rosenlew, Samsung, Savo, Siemens, Sony, Upo, TCL, Volta ja Whirlpool.