VAX S86-SF-R höyrypesuri

Uudenlainen ja kevyt höyrymoppi!
149,00 € (sis. alv)

Vax  on uudenlainen höyrymoppi. Sillä voit siivota kotisi lattiasta kattoon, sillä laitteessa on todella kapea varsi, jolla ylettyy ahtaimpiinkin paikkoihin. Laitteella saat pestyä parketti-, laminaatti-, muovi- ja laattalattiat. Koko kylpyhuoneen puhdistaminen onnistuu mainiosti irrotettavan käsiosan ansiosta. Vax höyrypuhdistimella irrotat pinttyneemmänkin lian lattiasta helposti. Siitä saat nimittäin irrotettua lattiasuulakkeen jonka sen alta paljastuvat kovat harjakset. Niillä voit hangata esimerkiksi kuran ja vaikka pinttyneen kaurapuuron lattiasta irti.

 Höyrymopin boost-toiminnolla voit höyryttää tiettyä kohtaa enemmän, jolloin lika irtoaa helpommin. Monipuolinen varustelu mahdollistaa kotisi puhdistamisen joka paikasta. Voit puhdistaa uunin, tiskialtaan ja hanojen ympärystät. Kaakeleiden saumat ja kaakelit puhdistuvat myös helposti niihin suunnitelluilla suuttimilla. Saat myös peilin ja lasiovet kirkkaaksi. Mikäli grilliritilä on jäänyt viime kesänä puhdistamatta, niin tällä laitteella saat senkin puhdistettua.

  • Teho 1600 W
  • Käyttövalmiina 20 sekunnissa
  • Vesisäiliön tilavuus 300 ml
  • Pesuainesäiliön tilavuus 165 ml
  • Käyttöaika 20 min
  • Virtajohdon pituus 8 m


 

Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä:

AEG, Asus, Bosch, Braun, Canon, Doro, Electrolux, Finlux, Fujitsu, Helkama, HP, JVC, Kenwood, LG, Levono, Maxcom, Miele, Moccamaster, OBH-Nordica, Olympus, Nokia, Philips, Panasonic, Rosenlew, Samsung, Savo, Siemens, Sony, Upo, TCL, Volta ja Whirlpool.