HONOR 7A

Edullinen puhelin 8-ydin prosessorilla!
99,00 € (sis. alv)

Honor 7A avaa maailmasi. 5,7 tuuman FullView-näyttö, 13 MP:n takakamera ja 8 MP etukamera, jossa on säädettävä selfievalo. Tehokas 8-ydinprosessori sekä innovatiiviset toiminnat tarjoavat Honor 7A:n kanssa helppoa ja hauskuutta. Puhelin parasta A-ryhmää, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Avaa Honor 7A kasvoillasi tai sormenpäälläsi

Honor 7A aukeaa sormesi lisäksi kasvoilla. Puhelin tukee Face Unlock -kasvojentunnistusta, jota käytät kun hanskasi ovat kädessä tai kätesi ovat märät. Kasvojentunnistus ei toimi jos silmäsi ovat kiinni. Joten nuku yösi rauhassa.

Kuvaa mestariteokset kummallakin kameralla

13 MP:n takakamera taltioi mestariteoksesi. 8 MPn etukamerassa on isokokoinen F2.2:n aukko, jolla otat kauniita ja teräviä selfieitä. Säädettävä selfievalo tarjoaa sopivasti valoa kuvausympäristön mukaan. Nappaat täydelliset kuvat niin yöllä kuin päivällä.

Leffateatteri kämmenelläsi

Honor 7A:n kehyksetön 5,7-tuumainen FullView-näyttö tempaisee mukaansa. Näytön 18:9 kuvasuhde on omiaan peleihin ja videoiden katseluun. Puhelimessa on huipputehoinen SMART PA -vahvistin sekä turboahdetut 88 dB:n kaiuttimet, joten nauti surround-äänestä ja käytä handsfreetä vaikka keskellä meluisinta iltapäiväruuhkaa.

Laula karaokea Honor 7A:n kanssa

Honor 7A:n reaaliaikainen äänenseuranta kuulokkeiden kanssa tukee SWS3.1 -bassoa. Tämä tarjoaa sinulle aidon studiokokemuksen. Kuulet oman äänesi kun nauhoitat lauluasi. Toiminto on säädetty suosittujen laulu- ja striimaussovellusten kanssa, joten se on paras työkalusi musiikkikappaleiden opetteluun.

Pitkäkestoinen akku

Massiivinen 3000 mAh:n akku ja viidennen sukupolven älykäs virransäästöohjelmisto auttavat Honor 7A:ta kestämään koko päivän. Älykäs iware2.0 -toiminto parantaa puhelimen tehokkuutta jopa 20 %, vapauttaen sisäistä tallennustilaa ja takaamalla paremman käyttökokemuksen.

  • Android 8.0 + EMUI 8.0
  • Qualcomm 430 MSM8937 -kahdeksanydinprosessori (4 x 1,4 GHz + 4 x 1,1 GHz)
  • 5.7" Full HD-näyttö
  • 720 x 1440,  18:9 kuvasuhde
  • Etukamera 8MP, takakamera 12MP
  • Sisäinen muisti 32GB
  • RAM-muisti 3GB
  • 3000mAh akku
  • 3.5mm audioliitin, Micro-USB v2.0


Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä:

AEG, Asus, Bosch, Braun, Canon, Doro, Electrolux, Finlux, Fujitsu, Helkama, HP, JVC, Kenwood, LG, Levono, Maxcom, Miele, Moccamaster, OBH-Nordica, Olympus, Nokia, Philips, Panasonic, Rosenlew, Samsung, Savo, Siemens, Sony, Upo, TCL, Volta ja Whirlpool.