HUAWEI MATE 10 lite

5.9" tuuman näyttö ja tyylikäs muotoilu
299,00 € (sis. alv)

Huawei Mate 10 lite tarjoaa vakuuttavan 5,9"-näytön, jossa ei vain ole fantastinen kuvanlaatu vaan se antaa myös puhelimelle elegantimman ja modernimman ulkonäön. Suunniteltu olemaan reunaton. Sen ainutlaatuisessa näytössä on ”FHD+”-resoluutio, joka vie sosiaalisen median, filmien katselun, kirjojen lukemisen, pelien pelaamisen ja verkossa surffaamisen aivan uusille tasoille.

Pehmeät linjat, pyöreät kaarevat reunat ja kestävä metallikuori yhdestä ainoasta palasta tekee Huawei Mate 10:stä ilon silmälle – muotoiluyksityiskohtien sinfonia, jotka yhdessä puhelimen ominaisuuksien kanssa tekevät tästä korkealuokkaisen ja hienostuneen kokonaisuuden.

Tallenna maailma ennennäkemättömällä ja vallankumouksellisella tavalla neljän Huawei Mate 10 liten kameran avulla, jolloin saat: 2 edessä olevaa kameraa ja 2 takana olevaa kameraa. Tallenna ja ota kuvia ainutlaatuisilla väreillä ja kristallinkirkkailla terävyyksillä – ja jaa ne perheen ja ystävien kesken.

Huawei Mate 10 lite:ssä on 2 selfiekameraa, yksi kahden (2) megapikselin ja yksi 13 megapikselin kamera. Sulkija 2,0-objektiivillä ja 13 MP tarkentaa kuvanlaatuun kun taas 1,75 μm:n 2 MP:n-väriobjektiivi tuo kuviin uskomatonta syvyyttä. Tyylikkäitä ja teräviä selfieitä tehokkaalla taustasumuisuudella.


Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä:

AEG, Asus, Bosch, Braun, Canon, Doro, Electrolux, Finlux, Fujitsu, Helkama, HP, JVC, Kenwood, LG, Levono, Maxcom, Miele, Moccamaster, OBH-Nordica, Olympus, Nokia, Philips, Panasonic, Rosenlew, Samsung, Savo, Siemens, Sony, Upo, TCL, Volta ja Whirlpool.