Samsung Galaxy A5 2017

Edullinen huippupuhelin!
249,00 € (sis. alv)

Uudessa Samsung Galaxy A5 (2017) älypuhelimessa on edeltäjäänsä parempi kamera, terävämpi 5,2" kosketusnäyttö ja pidempi akun kesto. Se on pölyn- ja vedenkestävä IP68-luokituksen mukaisesti. Materiaali on yhtä korkealaatuista lasia ja metallia kuin Galaxy S7 -mallissa, joten puhelin luo ylellisen tuntuman. Saat kohtuuhintaisen puhelimen, joka tuntuu yhtä ylelliseltä kuin huippumallit. Valittavana on kolme väriä.

Veden ja pölyn ei kannata antaa rajoittaa puhelimen käyttöä. Voit käyttää puhelinta missä tahansa riippumatta siitä, oletko rannalla, sateessa tai laskettelurinteessä. Galaxy A selviää IP68-luokituksen mukaisesti 1,5 metrin syvyydessä 30 minuuttia.

Galaxy A:n kamera vangitsee yksityiskohdat erinomaisesti. Painamalla kotipainiketta kaksi kertaa voi käynnistää kameran nopeasti. Erityisen valovoimainen kamera antaa mahdollisuuden kuvata myös auringon jo laskettua tai sisätiloissa.

Galaxy A -sarjan ohuet ja kohtuuhintaiset älypuhelimet ovat saatavilla kahdessa eri koossa (A3 4.7" tai A5 5.2") ja kolmessa eri värissä. Lasinen ja metallinen design luovat yhdessä harmonisen vaikutelman ja hillityt värit vievät ajatukset luontoon.

Pitkä akkukesto ja pikalataus (vain A5) helpottavat arkea, eivätkä tärkeät puhelut tai viestit jää saamatta.

Super AMOLED -näyttö antaa kuville, videoille ja peleille reilusti värikylläisyyttä ja syvää kontrastia. Näytön kirkkauden

ansiosta näet sisällön selkeästi myös voimakkaassa auringonpaisteessa.

Always On Display säästää aikaa. Lepotilassa näytöllä näkyvät niin kellonaika, kalenteri, vastaamattomat puhelut kuin tekstiviestit ilman, että joudut koskemaan puhelinta.

Sormenjälkitunnistus tekee näyttölukituksen avaamisesta turvallista ja helppoa.

Viruksenkestävä Samsung Knox Android käyttöjärjestelmä* valvoo puhelimesi tietoturvaa kahdella eri tavalla; piirilevylle asennetun erillisen piirin avulla ja tukemalla perinteisten tietoturvaohjelmien toimintaa. Näiden sisäänrakennettujen virus- ja haittaohjelmasuojausten ansiosta puhelin on suojattu heti ensikäynnistyksestä alkaen.

*Vaatii laitteen suojaustoiminteen käyttöönoton Laitteen ylläpito valikossa

MicroSD-korttipaikka antaa joustavat mahdollisuudet lisätä sisältöä. Muistikortteja tuetaan jopa 256 Gt:hen asti (muistikortti myydään erikseen).

DNA

Liittymä rajattomilla herkuilla ja puhelin reiluun hintaan
Enemmän vahvoja yhteyksiä. Enemmän on parempi.
Surffaa, puhu ja tekstaa rajattomasti Suomessa, edullisesti EU:ssa
24,90€/kk/24 kk
Jatkossa 29,90 €/kk. Avausmaksu 3,90 €.
24 kk määräaikainen sopimus yht. 601,50 €.
DNA Rajaton 4G Teho.
4G-netin maksiminopeus 50 Mbit/s.

Katso tarkemmin tarjouksista ja liittymäehdoista DNA:n sivustolta


Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä:

AEG, Asus, Bosch, Braun, Canon, Doro, Electrolux, Finlux, Fujitsu, Helkama, HP, JVC, Kenwood, LG, Levono, Maxcom, Miele, Moccamaster, OBH-Nordica, Olympus, Nokia, Philips, Panasonic, Rosenlew, Samsung, Savo, Siemens, Sony, Upo, TCL, Volta ja Whirlpool.