JBL Charge 3

Tehokkaalla ja täyteläisellä äänentoistolla varustettu JBL Charge 3!
99,00 € (sis. alv)
149,00 €

JBL Charge 3 on laadukas langaton kaiutin tehokkaalla, bassovahvistetulla äänentoistolla. Vedenkestävä kaiutin on IPX7 -sertifioitu, joten voit ottaa sen huoletta mukaasi säällä kuin säällä. Kaiuttimessa on pitkäkestoinen akku ja Bluetooth-yhteys. Liitä kolme eri laitetta kaiuttimeen langattomasti ja nauti monipuolisesta musiikintoistosta.

Bluetooth. Suoratoista musiikkia langattomasti älypuhelimesta tai tabletista. Voit yhdistää kaiuttimeen jopa 3 laitetta samanaikaisesti.

JBL-äänentoisto. Charge 3 tuottaa rikkaan ja täyteläisen äänentoiston. JBL Bass Radiator -teknologia vahvistaa bassoääntä tehokkaasti.

JBL Connect. Rakenna oma äänijärjestelmä yhdistämällä useita JBL Connect -yhteensopivia kaiuttimia yhteen vahvistaaksesi kuuntelukokemusta.

Vedenkestävä. IPX 7 -sertifioitu Charge 3 on täysin vedenkestävä, joten sinun ei tarvitse välittää sateesta tai vesiroiskeista. Tehokkaasti vesieristetty Charge 3 voidaan jopa upottaa veteen.

Muut ominaisuudet:
- 6000 mAh ladattava akku tarjoaa jopa 20 tunnin toiston yhdellä latauksella
- Lataa älypuhelimet ja tabletit USB-liitännän kautta

Myyntipakkaukseen sisältyy:
5V 2.3A USB-adapteri
Micro-USB -kaapeli
Turvallisuusohjeet
Pika-aloitusopas


 

Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä:

AEG, Asus, Bosch, Braun, Canon, Doro, Electrolux, Finlux, Fujitsu, Helkama, HP, JVC, Kenwood, LG, Levono, Maxcom, Miele, Moccamaster, OBH-Nordica, Olympus, Nokia, Philips, Panasonic, Rosenlew, Samsung, Savo, Siemens, Sony, Upo, TCL, Volta ja Whirlpool.