JBL E40BT

JBL E40BT tuottaa JBL-kuulokkeille ominaisen, korkealaatuisen äänen.
79,00 € (sis. alv)

JBL Synchros E50BT on kevyet around-ear-kuulokkeet, jotka on kehitetty mukavuutta, tyyliä ja kestävyyttä ajatellen. Laadukkaat pehmusteet, ergonominen muotoilu ja ainutlaatuiset taittuvat 3D-kääntösaranat varmistavat täydellisen istuvuuden. Kuulokkeiden 50 mm PureBass-äänentoisto ja laaja taajuusvaste tuottavat korkealuokkaisen äänen syvällä bassolla. ShareMe-tekniikkaa mahdollistaa musiikin suoratoiston langattomasti toisiin ShareMe-varustettuihin kuulokkeisiin.

Bluetooth. Kuulokkeissa on langaton Bluetooth -yhteys noin 10 metrin kantosäteellä. Kuulokkeiden mukana myös 3.5 mm äänikaapeli.

Äänen ja mikrofonin ohjaus. Kuulokkeissa on sisäänrakennettu mikrofoni, joten voit vastaanottaa puheluita musiikin kuuntelun lomassa. Sisäänrakennetun kaikua vaimentava tekniikka tarjoaa luonnollisen äänen puheluille.

Pitkä akunkesto. Kuulokkeiden akussa riittää virtaa jopa 18 tunnin musiikinkuunteluun (24 tuntia pelkät puhelinkeskustelut). Kuulokkeissa on merkkivalo, joka ilmaisee akun varauksen. Kuulokkeet ladataan micro-USB-liitännän kautta.
 


 

Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä:

AEG, Asus, Bosch, Braun, Canon, Doro, Electrolux, Finlux, Fujitsu, Helkama, HP, JVC, Kenwood, LG, Levono, Maxcom, Miele, Moccamaster, OBH-Nordica, Olympus, Nokia, Philips, Panasonic, Rosenlew, Samsung, Savo, Siemens, Sony, Upo, TCL, Volta ja Whirlpool.