JBL T600BT

Langattomat on ear -kuulokkeet, joissa laadukas JBL Pure BASS -ääni
99,00 € (sis. alv)
  • Ohjaa musiikkia ja handsfree-puheluita suoraan korvakuvusta. 
  • Helppo langaton liitäntä Bluetoothin avulla. 
  • Jopa 12 tunnin akun kesto BT:n ja aktiivisen kohinanvaimennuksen kanssa. 
  • Kevyet kokoontaitettavat kuulokkeet.

Langattomat on-ear-kuulokkeet, joissa aktiivinen kohinanvaimennus, handsfree ja täyteläinen basso. Suoratoista musiikkia langattomasti puhelimesta tai tabletista Bluetoothin avulla. Sisäänrakennettu akku kestää noin 12 tuntia, kun Bluetooth ja ANC (Active Noise Cancelling) ovat aktivoituna. Akku latautuu täyteen kahdessa tunnissa. 
ANC ja Pure BASS takaavat vaikuttavan äänenlaadun. Tehokas äänieristys sulkee pois häiritsevät ympäristön äänet. Isot 32 mm:n elementit. 
Suoratoista musiikkia langattomasti puhelimesta tai tabletista Bluetoothin avulla. Hallitse musiikkia ja puheluita kuulokkeiden kolmella painikkeella. Mikrofoni on kätevästi korvakuvussa. Mukana myös ylimääräinen irrotettava johto. 
Kevyissä ja kokoontaitettavissa JBL Tune 600BT -kuulokkeissa on pehmustetut korvakuvut, joiden ansiosta kuulokkeet sopivat pitkäkestoiseen kuunteluun. Kestävistä kuulokkeista on sinulle iloa vuosiksi eteenpäin. Mukana latauskaapeli.


Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä:

AEG, Asus, Bosch, Braun, Canon, Doro, Electrolux, Finlux, Fujitsu, Helkama, HP, JVC, Kenwood, LG, Levono, Maxcom, Miele, Moccamaster, OBH-Nordica, Olympus, Nokia, Philips, Panasonic, Rosenlew, Samsung, Savo, Siemens, Sony, Upo, TCL, Volta ja Whirlpool.