Huawei P30 Lite + Huawei Band Pro 3 aktiivisuusranneke

Huawei Band Pro 3 aktiivisuusranneke kaupan päälle! (Arvo: 99,-)
349,00 € (sis. alv)

Huawei P 30 Lite:

 • 6.15 tuuman pisaralovinäyttö
 • 48 + 8 + 2 MP kolmoiskamera
 • Ultralaajakulmalinssi (120 astetta)
 • AI-selfiekamera (24 MP)
 • 4 Gt RAM + 128 Gt ROM

Huawein P30-lippulaivasarjan pikkuvelimalli ei jää muiden sarjalaisten varjoon. P30Lite tarjoaa monia huippupuhelimista aiemmin tuttuja ominaisuuksia: puhelimessa onmuun muassa vaikuttava 48 + 8 + 2 megapikselinkolmoiskamera, jossa jokaisellalinssillä on oma erityisrooli.

Loistava 48 megapikselin pääkamera pitää huolen siitä että saat upeat kuvattilanteessa kuin tilanteessa. Pääkamerassa on käytetty Huawein kehittynyttä zoom-teknologiaa, jonka ansiosta voit ottaa uskomattomia kuvia kaukaa ilman, että kuvanlaatu heikkenee. 8 megapikselin 120° ultralaajakulmalinssin ansiosta laajennatperspektiiviäsi ikuistaen kuviisi ja videoihisi enemmän sisältöä, ja 2 MP bokeh-linssimahdollistaa ammattimaisen tyylikkään taustasumennuksen kuviisi. 24 megapikselinetukameran ansiosta otat hämmästyttävän tarkkoja selfieitä.

P30 Liten älykäs AI-kuvantunnistusteknologia on kätevä kuvausassistentti: sinun eitarvitse murehtia kontrasteista tai kirkkauksista, sillä laitteen etu-jatakakamerattunnistavat erilaisia kuvaustilanteita ja valitsevat automaattisesti kuhunkintilanteeseen parhaiten sopivat kuvausasetukset. 

Huawei P30 Liten 6,15" FHD-näytössä on pieni pisaralovi, jonka ansiosta laitteenetupuolen näytön koko on saatu maksimoitua tinkimättä kuitenkaan mukavastakäsituntumasta. Näyttö on myös saanut TÜV Rheinlandin Eye Comfort-sertifikaatin,joka takaa sen, että näytön katselu on silmille helpompaa. P30 Lite on saatavillakolmessa modernissa värissä: revontuli, helmenvalkoinen sekä kiiltävä musta. 

Lite-versioissa ei ole koskaan ennen ollut näin paljon tallennustilaa! 128 Gt:ntallennustilaan mahtuu huoletta kaikki lempisovelluksesi sekä valokuvasi ja videosi.Tallennustilaa saa myös tarvittaessa kasvatettu jopa 512 gigatavua muistikortinavulla. 4 Gt RAM-käyttömuisti pitää huolen siitä että puhelin toimii nopeasti, vaikkauseampi sovellus olisi samaan aikaan käytössä. 

P30 Liten sisältä löytyy energiatehokas mutta suuri 3340 mAh-akku, jonka ansiostapuhelimessa riittää virtaahelposti koko vuorokaudeksi.Tehokkaan HuaweiQuickCharge-pikalaturin ansiosta puhelin myös latautuu nopeasti. 

Huawei Band Pro 3

 • Sykkeen mittaus ranteesta
 • Älykkäät ilmoitukset: Näe saapuvat puhelut ja esikatsele viestejä
 • Vedenkestävä rakenne 50 metriin asti (5 ATM)
 • 0,95" AMOLED kosketusnäyttö
 • Seuraa etäisyyksiä, askeleita, kaloreita
 • Kehittynyt unenlaadun seuranta
 • Sisäänrakennettu GPS
 • Bluetooth

Huawei Band 3 Pro on monipuolinen ja älykäs aktiivisuusranneke, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kirkasta ja selkeää AMOLED-kosketusnäyttöä on helppo käyttää, ja pehmeä silikoniranneke on likaa hylkivä ja ihoystävällinen. Tyylikäs aktiivisuusranneke näyttää hyvältä niin arki-kuin juhlavaatteidenkin kanssa. Aktiivisuusranneke hyödyntää tekoälyalgoritmia, jonka ansiosta sykkeen seuranta on entistä tarkempaa. Jos syke esimerkiksi nousee liikaa, ranneke ilmoittaa tästä käyttäjälle ja ohjeistaa hidastamaan tahtia. Band 3 Pro ja Huawei TruSeen™ 3.0 –teknologia kehittävät sinua hiljalleen kohti terveellisempää harjoittelua ja elämää.

Sisäänrakennettu GPS tukee juoksua jopa seitsemän tuntia, joten sinun ei enää tarvitse tarkkailla harjoittelutietojasi matkapuhelimestasi. Saat suoraan aktiivisuusrannekkeesta tarkat tiedot juoksuvauhdistasi, hapenottokyvystäsi, kalorinkulutuksestasi ja palautumisajastasi. Älykellossa on kahdeksan eri toimintatilaa: juoksu ulkona, juoksu sisällä, kävely, pyöräily ulkona, pyöräily sisällä, vapaa harjoittelu, uinti altaassa ja uinti ulkona. Suomalaisen Firstbeat-sykeanalyysin avulla aktiivisuusranneke auttaa sinua luomaan sykkeenmittaukseen perustuvan juoksusuunnitelman tarjoamalla sinulle ammattimaista urheiluohjausta.

Huawei Band 3 Pro –aktiivisuusranneketta voi huoletta pitää kädessä vuorokauden ympäri, sillä se on vedenpitävä 50 metriin asti. Voit käyttää sitä turvallisesti ja huoletta uimassa, suihkussa tai sateessa. Uidessasi se laskee vetojen määrän, kalorinkulutuksesi, nopeutesi, käännösten määrän, uidun matkan ja uintitehokkuutesi eli SWOLF-pisteytyksesi. Huawei Band 3 Pro:ssa on myös soittajan tunnistus, eli voit hylätä tai vaimentaa soiton kesken harjoituksen. Näet myös esikatselun saapuneista viesteistä. Jos et löydä puhelintasi, kosketa vain näyttöä, jolloin puhelin soi ollessaan Bluetooth-kantaman alueella.

Klikkaa mainosta niin näet sen suurempana.

Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä:

AEG, Asus, Bosch, Braun, Canon, Doro, Electrolux, Finlux, Fujitsu, Helkama, HP, JVC, Kenwood, LG, Levono, Maxcom, Miele, Moccamaster, OBH-Nordica, Olympus, Nokia, Philips, Panasonic, Rosenlew, Samsung, Savo, Siemens, Sony, Upo, TCL, Volta ja Whirlpool.